Mijn favorieten

Waarom Blijhuis Makelaardij?


Waarom Blijhuis Makelaardij?

- Wij streven altijd naar het beste resultaat voor u!
- Wij geven u een reëel advies zonder roze bril.
- Wij zorgen voor goede fotografie en optimale presentatie van uw woning.
- Wij hebben een groot, actueel zoekersbestand en weten hoe wij potentiële kopers moeten bereiken en interesseren!
- Wij houden u op de hoogte van ontwikkelingen en reacties rond uw woning.

Blijhuis makelaardij is een actief en innovatief kantoor, dat gebruik maakt van eigentijdse middelen om koper en verkoper
bij elkaar te brengen. Ondanks de aantrekkende woningmarkt is een reële prijs en goede aanpak nog steeds van groot belang.
Wij zorgen ervoor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd en spreken al onze kanalen en verkooptechnieken aan om het beste resultaat voor u te behalen.

Uw eigen digitale dossier
Met ons digitale woningdossier "Mijn (Blij)huis" bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de verkoop van
uw woning. Wij informeren u hiermee over bezichtigingen, reacties, brochures downloads, correspondentie, bezoekers
statistieken (o.a. funda) etc. Uit de vele positieve reacties blijkt, dat onze klanten dit intranetsysteem erg waarderen. Ook
u krijgt uw eigen digitale woningdossier, met uw eigen wachtwoord en inlogcode.

Automatische afspraak bevestiging 
Uiteraard bellen wij u zodra iemand uw woning wil komen bekijken, maar u krijgt ook automatisch per e-mail bericht zodra wij de afspraak in onze digitale agenda zetten. Tevens krijgt de bezoeker een e-mail ter bevestiging, compleet met digitale pdf brochure van uw woning!

HelpMee
Het sociale netwerk is niet meer weg te denken in de hedendaagse communicatie. Ook uw eigen netwerk speelt daarbij een belangrijke rol. U krijgt van ons de beschikking over een digitaal "HelpMee" account, waarmee u uw eigen netwerk mobiliseert om de koper te vinden! Het staat u vrij hiervan gebruik te maken. Met HelpMee kunt u uw eigen sociale netwerk (op Facebook, Linkedin, Twitter, Gmail, Hotmail etc.) op een ludieke manier op de hoogte stellen van uw verkoopplannen.

Facebook en Twitter 
Facebook en Twitter zijn populaire communicatiemiddelen. Wij plaatsen dan ook elke nieuwe woning op Twitter en Facebook. Ook van uw woning zullen wij een "tweet" en Facebookbericht met "link" naar onze site maken, zodat het nieuws dat uw woning te koop staat snel bij een breed publiek bekend is. 

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Klik verder op "de 5 fases" en "marketingplan" voor onze doeltreffende aanpak!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring