Mijn favorieten


Probeer de dienstverlening van Blijhuis Makelaardij
3 maanden GRATIS uit! Jouw huis in Ommen, Dedemsvaart en omgeving 3 maanden proefverkopen

Als jij je huis wilt verkopen,ben je vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voordat de makelaar überhaupt actief begonnen is aan de verkoop van jouw woning. Daarnaast kun je ook nog te maken hebben met intrekkingskosten, als je ontevreden blijkt te zijn. Dat kan anders vonden wij van Blijhuis Makelaardij. Wij vinden dat je bij het verkopen van jouw huis geen risico's hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat jij eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bedachten wij het volgende: Proefverkopen. Met Proefverkopen probeer jij onze volledige dienstverlening in Ommen, Dedemsvaart e.o. de eerste 3 maanden GRATIS uit. En bevalt deze dienstverlening jou niet? Dan kun je elk moment stoppen, zonder kosten. Hoe mooi is dat?

Maak een afspraak voor Proefverkopen met Blijhuis Makelaardij
 

Probeer de dienstverlening van Blijhuis Makelaardij 3 maanden gratis


Wat kun je verwachten met Proefverkopen?

Vanaf het moment dat jij je huis met Blijhuis Makelaardij gaat proefverkopen, gaan wij actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning in de markt gezet met het complete verkooppakket. Meer weten, vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.


Je huis verkopen in 6 + 1 stappen

 

/>
 

 

Meer weten over onze actie? 

Wil je weten wat proefverkopen je nog meer kan bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen of ons direct te bellen op 0529 748000.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring