Mijn favorieten

U wilt een huis kopen. Wat nu?

U heeft uw droomhuis gevonden, maar wat nu? Gaat u het zelf doen of is het toch verstandiger om een makelaar in te schakelen?

Uit consumentenonderzoek blijkt dat drie van de vier kopers van een woning veronderstellen (!) dat de makelaar die zij bij een bezichtiging ontmoeten ook hun belangen behartigt. Dit is niet het geval. U treft altijd de verkopend makelaar. Deze behartigt alleen de belangen van de verkoper (hoogste prijs, beste voorwaarden). Dit is niet uw belang. Uw belang is een realistische en zo laag mogelijke prijs tegen voor u gunstige voorwaarden. 

Schakel daarom Blijhuis Makelaardij in als uw aankoopmakelaar. In tegenstelling tot de verkopend makelaar werken wij bij aankoop uitsluitend in uw belang. Wij kennen de regionale woningmarkt en hebben ervaring in het onderhandelen. Daarnaast maken wij dagelijks gebruik van de NVM database.
Wij kunnen u dus precies vertellen wat vergelijkbare woningen hebben opgebracht en wat de woning gezien de huidige marktomstandigheden maximaal zou mogen kosten. Doe uw voordeel met onze
kennis. Wij besparen u geld en zorgen en daar word je vrolijk van!

Wil je meer weten? Vul nu het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.
 
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring