Mijn favorieten

Je huis in Ommen, Dedemsvaart en omgeving verkopen

Blijhuis Makelaardij helpt je graag je doel te bereiken

Je wilt je huis verkopen, maar waar begin je? Vaak zit je met veel vragen, want het is een hele stap. Eentje met gevolgen ook. Financieel, maar ook emotioneel. Dat begrijpen wij als geen ander. We helpen je dan ook graag met het hele proces. Gelukkig hebben wij daar veel ervaring mee, zodat jij je daar geen zorgen om hoeft te maken. Jouw belang staat daarbij voorop. Samen stellen we jouw behoeftes vast en gaan we voor het gewenste resultaat. Daarvoor hebben we alle benodigde kennis en middelen in huis. Wanneer zullen we afspreken?  

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een gratis waardebepaling.

 

 
 

 

 

Blijhuis Makelaardij drie maanden uitproberen?

Ben je geïnteresseerd maar wil je liever nergens aan vast zitten? Wij snappen als geen ander dat je het liefst eerst wilt ervaren of wij als makelaarskantoor wel bij jou passen. Daarom is onze actie Proefverkopen echt iets voor jou. Je kunt onze dienstverlening drie maanden lang gratis uitproberen. Als je na deze periode niet tevreden bent, kun je dan bepalen of je verder wil met ons, zonder verplichtingen of kosten.

 
 

Verkoop je huis snel en voor de juiste prijs met Blijhuis Makelaardij

 

Bij de verkoop van jouw huis maken wij gebruik van eigentijdse middelen om koper en verkoper bij elkaar te brengen, maar we doen meer:

 
No-nonsense, reëel advies en uitstekende regionale marktkennis

 Korte lijnen en snelle feedback van reacties en bezichtigingen
 Slimme mix van online en offline promotie middelen 
 
Voor de beste, professionele presentatie van jouw woning

 Groot, actueel zoekersbestand met potentiële kopers  
 Eerlijke courtage tarieven, zonder verborgen kosten. No Cure, No pay!
 Je kunt ons 3 maanden gratis uitproberen met onze actie Proefverkopen


 

Onze klanten geven ons een 8.8

op onze verkoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars Hoogeveen


 

Je eigen online woondossier

Het verkopen van een woning doe je niet elke dag. We snappen dat je graag op de hoogte gehouden wilt worden van onze verkoopinspanningen. Wij houden je daarom continue op de hoogte, zodat je niet met vragen blijft rondlopen. Naast persoonlijk contact, doen wij dit ook middels ons online woondossier. Met dit digitale dossier van Blijhuis Makelaardij heb jij 24/7 inzicht in de ontwikkelingen rond de verkoop van jouw huis. Als je daarnaast nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bellen.

Kom kennismaken!

Wij leren je graag kennen. Neem contact met ons op, dan plannen we een gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Bel of mail ons voor een afspraak. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op.

Twijfel je nog om je huis in de verkoop te zetten, omdat je nog geen nieuwe woning hebt gevonden? Misschien is virtueel verkopen dan iets voor jou!

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring