Mijn favorieten

Gratis waardebepaling voor jouw huis in Ommen, Dedemsvaart of omstreken

Het is vaak één van de eerste vragen die in je opkomt als je je huis wilt verkopen: ‘Wat zou mijn huis waard zijn?’ Een gratis waardebepaling laten uitvoeren is dan een goede eerste stap. Onze makelaar komt bij je langs om de waarde van je woning met je te bespreken.

 
 

Waardebepaling door Blijhuis Makelaardij

Tijdens de gratis waardebepaling geeft onze makelaar meteen een schatting van de waarde van je woning. Deze schatting wordt geverifieerd door een onderzoek naar kadastergegevens, informatie over de omgeving en er wordt gekeken naar vergelijkbare woningen.  Naast de waardebepaling geeft onze makelaar ook een advies over de verkoopkansen van je huis.
Bij het uitvoeren van de waardebepaling, kijken wij naar de volgende punten:

 De ligging en kenmerken van je woning

 De afwerking en staat van onderhoud van je woning
Overeenkomsten met recente verkopen / referentieobjecten in de omgeving
 De mogelijkheden voor waardevermeerdering.

 

 

Meteen weten wat jouw huis in Ommen, Dedemsvaart e.o. waard is?

Je krijgt direct informatie over de waarde van je huis en over de verkoopkansen. Tijdens ons bezoek kunnen we je ook meer vertellen over onze werkwijze. Je kunt dan meteen ervaren hoe de samenwerking met ons verloopt. Een waardebepaling is geheel vrijblijvend, dus maak snel een afspraak! Mail ons of bel ons op 0529 748000. Of vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring