Mijn favorieten

Wij zijn jouw aankoopmakelaar in regio Ommen en Dedemsvaart

 ...en zijn er echt voor jou

Bij de verkoop van een woning schakel je over het algemeen een makelaar in. Bij het kopen van een huis wordt dit nog wel eens achterwege gelaten. Ruim 70% denkt namelijk dat de verkopend makelaar ook aan de kant van de koper staat, maar een verkopend makelaar behartigt enkel de belangen van de verkopende partij. Wil jij zeker zijn van een goede aankoopprijs, een juiste inschatting van de onderhoudsstaat en juridisch goed opgesteld koopcontract? Schakel dan de aankoopmakelaar van Blijhuis in. Wij weten precies welke informatie nodig is voor een gefundeerde beslissing en ondersteunen je graag bij het maken van de juiste keuze. Wij besparen jou geld en zorgen en daar word je vrolijk van! Bel ons voor een gratis adviesgesprek.Waarom een aankoopmakelaar inzetten?

De aankoop van een huis is één van de grootste aankopen van je leven. Als je al een huis op het oog hebt moet je je niet alleen laten leiden door je gevoel. Een aankoopmakelaar helpt je met een nuchtere blik naar de woning te kijken. Voldoet deze echt aan al je wensen? Dan helpt de aankoopmakelaar je door te bekijken of de vraagprijs reëel is. De onderhandeling is in goede handen bij de aankoopmakelaar.
Wat doen wij als aankoopmakelaar voor jou?


 Wij gaan mee naar de (tweede) bezichtiging en zorgen voor een objectieve blik
 Wij zorgen ervoor dat je geen miskoop doet
 Wij bepalen de reëele prijs van de woning
 Wij zorgen voor de onderhandeling
 Wij begeleiden je door het aankoopproces heen, tot aan beoordeling van de koopakte aan toe
 Wij zijn aanwezig bij de overdracht bij de notaris
 Wij zorgen voor een zo scherp mogelijke koopprijsVoordelen van een aankoopmakelaar

 
 
 


 

Tarieven

Bij Blijhuis Makelaardij hanteren we een tarief dat is gerelateerd aan de prestatie die wij voor jou leveren. Hiervoor hebben wij een Win-Win systeem, dat uitgaat van het principe: Het tarief dat je aan ons betaalt, is een percentage van het verschil tussen de vraagprijs en de koopprijs. Hoe groter dat verschil, hoe hoger onze beloning. Zo hebben wij er dus net als jij belang bij dat de koopprijs voor zo laag mogelijk wordt.

 

Schakel je ons liever in op basis van een vast tarief, dan is dit uiteraard ook bespreekbaar. Wij vertellen graag persoonlijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Meld je aan voor een gratis adviesgesprek.


 

Onze klanten geven ons een 8.4

op onze aankoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars Hoogeveen


 

Neem contact op voor een vrijblijvend aankoopadvies

Wij vertellen je graag wat Blijhuis Makelaardij voor je kan betekenen bij het aankopen van een woning. Bel op 0529 748000 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij contact met je op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring