Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Kerkplein 9 in Ommen 7731 CS

Kerkplein 9

7731 CS Ommen
Vraagprijs € 229.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Op goede locatie in het stadscentrum van Ommen gelegen beleggingsobject (Winkelpand met bovenwoning v.v. eigen entree. Zowel de winkelruimte als de bovenwoning zijn momenteel VERHUURD). Het Kerkplein is een autovrij winkel- en horecagebied met diverse winkels in het hogere segment en met name in de zomermaanden volop toerisme en activiteiten. In en rondom het centrum zijn diverse (gratis)...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 77 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op goede locatie in het stadscentrum van Ommen gelegen beleggingsobject (Winkelpand met bovenwoning v.v. eigen entree. Zowel de winkelruimte als de bovenwoning zijn momenteel VERHUURD). Het Kerkplein is een autovrij winkel- en horecagebied met diverse winkels in het hogere segment en met name in de zomermaanden volop toerisme en activiteiten. In en rondom het centrum zijn diverse (gratis) parkeergebieden gelegen, waaronder het op slechts 50 meter gelegen Vrijthof.

Het winkelgedeelte (± 77 m²), Kerkplein 9, wordt momenteel verhuurd aan een juwelier en omvat een winkelruimte van ± 60 m2, modern toilet en magazijn-/opslagruimte van ± 15.3 m². De winkel heeft een frontbreedte van ± 6 meter en is aan de binnenzijde v.v. rolluik ter beveiliging. Voorst v.v. systeemplafond met verlichting en CV-verwarmd.

De bovenwoning (100 m²), Kerkplein 9-A, heeft een separate opgang aan de achterzijde (Walstraat) en is als volgt ingedeeld: Trapopgang naar 1e Verdieping (75 m²) met woonkamer v.v. klein balkon en uitzicht op het Kerkplein en Hervormde Kerk, half open keuken met provisie-/trapkast, overloop, vaste kast(en), toilet, badkamer (douche, wastafel en witgoedaansluitingen), 2 slaapkamers (12.8 en 10.2 m²), dakterras. Vaste trap naar 2e verdieping: onverbouwde en ongeïsoleerde zolderruimte (25 m²) met mogelijkheid tot het realiseren van extra kamers.

Zowel de bovenwoning als de winkel v.v. nieuwe CV-ketel (maart 2019).

Er is een UITGEBREIDE (pdf) BROCHURE met meer foto's en nadere details beschikbaar. Voor vragen zijn wij uiteraard ook telefonisch bereikbaar.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 229.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 77 m² Verkoopoppervlakte 60 m² Woonoppervlakte 102 m² Perceeloppervlakte 95 m² Frontbreedte 600 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
77 m²
Verkoop vloeroppervlakte
60 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Verzamelgebouw
Sanitair, pantry/keuken
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.